Invigning av 6 nya butikskoncept!

prerss

27 oktober invigs första etappen av framtidens shopping i Halmstad, då de första 6 av totalt 90 nya butikskoncept öppnar i en helt ny shoppinggata med ny entré.

Vid denna etappinvigning öppnar Panduro, Gerdas Te & Kaffe och Tele2. I nya butikslokaler öppnar även Östras Bröd, Sko:makarna och Elgiganten Phonehouse. Detta vill vi såklart fira med hallänningarna 27- 30 oktober med fina erbjudanden och aktiviteter inspirerade av temat grönt. Vi vill helt enkelt ge våra kunder en försmak av allt det nya som väntar.

Utbyggnaden av Eurostop sker i ett antal etapper och kommer totalt bli 90 butiker, caféer och restauranger när hela köpcentret står färdigt. Satsningen innebär en total förnyelse och kommer att resultera i ett helt nytt ut- och invändigt utseende. Målet är att ge en helt ny shoppingupplevelse där designkonceptet är inspirerat av naturen och platsens omgivningar. Mjuka ytor, vågformade mönster, vackra och lekfulla materialval för tankarna till havet, sanddynor, grönska och sol.

– Vi vill göra något riktigt bra för hallänningarna och visionen för det nya köpcentret är en inspirerande miljö dit människor kommer för att shoppa, äta och umgås. En plats dit man gärna återvänder, säger Niklas Santesson, centrumchef på Eurostop.Vi vill även passa på att nämna att den norra parkeringen nu är både större och bättre, då vi öppnat upp ytterligare 360 parkeringar.

Pressinformationen som pdf: Pressmeddelande_20161025

Tillbaka