Om oss


gång_eurostoplekplats_eurostop
Om Eurostop
Vid E6:ans södra infart till Halmstad ligger Eurostop sedan 3 maj 1991. Från början var Eurostop en serviceanläggning för tung trafik där man kunde göra allt från att duscha till att tvätta sina klader. Varumärketssymbolen representerar ”där att vägarna möts”. Under åren har Eurostop blivit ett renodlat köpcentrum med ett 30-tal butiker, caféer och restauranger – alla samlade under ett och samma tak. Butiksutbudet är brett, här finns allt från mode och skönhet till caféer, matbutik, systembolag och hotell.

Eurocommercial förvärvade Eurostop i Halmstad under hösten 2012 och har sedan dess arbetat med förarbetet inför en omfattande om- och tillbyggnad. Planen är att öka handelsytan med 17.000 kvadratmeter.

Gratis parkering
I anslutning till Eurostop Halmstad finns 1 500 parkeringsplatser. Att parkera på Eurostop Halmstad är helt gratis och du har möjlighet att ha ditt fordon stående hos oss mellan kl 06:00-21:30. Det gäller parkeringsförbud mellan kl 21:30- 06:00 på vår parkering med undantag för hotellets gäster.

Hitta hit
Det är smidigt att besöka Eurostop Halmstad. Vår adress är Prästvägen 1 och vi finns i direkt anslutning till E6/20 vid södra infarten till Halmstad, se karta. Väljer du att ta bussen så går den till och från Österskans i Halmstad centrum flera gånger i timman och de stannar direkt utanför köpcentrumet, sök busstider på Hallandstrafiken.

Säkerhet
Eurostop Halmstad bemannas dagligen med ordningsvakter från NOKAS Security. Ordningsvakterna som även fungerar som Centrumvärdar finns i centrumet från öppning till stängning och bidrar till en ökad trivsel och trygghet på Eurostop. Våra ordningsvakter har bland annat utbildning i hjärt- och lungräddning, defibrillator, första hjälpen och konflikthantering. Deras utbildning gör att de snabbt kan hjälpa till vid akuta situationer samt föra vidare kommunikation med polis och räddningstjänst. Vi arbetar ständigt med säkerheten på Eurostop Halmstad. Kunderna är de viktigaste vi har och därför söker vi hela tiden efter nya vägar att höja säkerheten vid ert besök hos oss. Har ni några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Centrumledningen eller prata med någon av Ordningsvakterna i centrumet.

Hundar* och rullburna färdmedel så som skateboard, rollerblades och orbwheels är ej tillåtna i vårt köpcentrum.

 *Certifierad ledar/assistanshund för diabetes/epilepsi eller annat är ok att ta med in i gallerian om det tydligt framgår att hunden är i arbete, så länge den är i arbete åt den funktionshindrade. I övrigt är det ej tillåtet att ta in hundar i gallerian.