Premiärfest för 6 nya butikskoncept!

29 juni välkomnar vi 3 nya butiker då Smarteyes, Apoteket AB och Stora Coop flyttar in till vår shoppinggata vid gröna entrén. Inte nog med det! Samtidigt kommer Dressmann, Skopunkten och Euronail att flytta inom byggnaden och öppna upp sina portar i nya fräscha lokaler. Detta i samband med många roliga aktiviteter i dagarna fyra, från 29 juni till den 2 juli. Allt från skön musik och sång av Nicola till ballongutdelning, ansiktsmålning, fiskedamm m.m. Andra etappen av framtidens shopping i Halmstad är här!

Utbyggnaden av Eurostop sker i ett antal etapper och kommer totalt bli upp mot 90 butiker, caféer och restauranger när hela köpcentret står färdigt. Satsningen innebär en total förnyelse och kommer att resultera i ett helt nytt ut- och invändigt utseende. Målet är att ge en helt ny shoppingupplevelse där designkonceptet är inspirerat av naturen och platsens omgivningar. Mjuka ytor, vågformade mönster, vackra och lekfulla materialval för tankarna till havet, sanddynor, grönska och sol.

– Visionen för det nya köpcentret är en inspirerande miljö dit människor kommer för att shoppa, äta och umgås. En plats för alla dina dagar, säger Niklas Santesson, centrumchef på Eurostop.

Pressinformationen som pdf: Pressmeddelande_20170626

Tillbaka