Pressinfo: Nu presenterar Eurostop ytterligare 9 nya aktörer

Utvecklingen av framtidens shopping i Halmstad är i full gång och vi kan nu presentera ytterligare 9 aktörer som är kontrakterade för etablering på Eurostop. Akademibokhandeln, Wayne´s Coffee, Bergqvist Skor, Hunkemöller, Cassels, Brothers, Kjell & Co, Apoteket AB och Tinzimara.

entre

Det har väl heller inte undgått någon att nya entrén på södra sidan snart är klar. Vi smygöppnade redan den 19 september men döljer våra kommande butiker med byggstaket, inklädda med vepor fram till den 27 oktober då vi välkomnar alla på butikssläpp i det gröna. I den nybyggda delen kommer 8 butiker öppna nu under hösten 2016 varav Panduro, Gerdas Te & Kaffe, Tele2, Akademibokhandeln och Waynes Coffe utgör nyetableringar. Östras Bröd, Sko:makarna och Elgiganten Phonehouse är tidigare hyresgäster som flyttar från befintliga lokaler till den nybyggda delen i nya butikskoncept.

 

Vi är otroligt stolta över den växande listan med varumärken som kommer göra Eurostop till Halmstads främsta shoppingdestination. Smygöppningen av den nya entrén har varit oerhört positiv. Man märker av en stor förväntan och nyfikenhet inför den kommande invigningen av entrén 27-30 oktober vilket känns som ett startskott på en spännande resa från 30 till 90 butiker, allt i en fantastisk miljö. Säger nya Centrumchefen Niklas Santesson

Pressinformationen som pdf: Pressmeddelande_20160927

Tillbaka